Glæder mig til at høre fra dig!

Skriv til mig via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller er interesseret i en tid. Skriv gerne hvilke dage og tider på dagen, der i udgangspunktet passer dig bedst. Jeg har fleksible åbningstider. Du er selvfølgelig også meget velkommen til at ringe til mig. Læg eventuelt navn og nummer, hvis der er svarer på – så ringer jeg til dig så hurtigt som muligt.

BEMÆRK: Lige nu tilbyder jeg kun klangmassage hjemme hos dig, da der er for meget støj der, hvor jeg bor. Klangmassage kræver rolige omgivelser, fordi stilheden og klangene smelter sammen til den helhedsoplevelse, der er grundlaget for din oplevelse af RO.

IND I RO
Fjordgade 3, st.tv
8930 Randers NØ

(+45) 22 18 28 71
tina_soendergaard@yahoo.com

AFBUDSPOLITIK: Melder du afbud samme dag, betaler du 50% af prisen. Ved klangmeditationer altid det fulde beløb.