Klang, reiki & massage

Du ligger på min briks i minimum 60 minutter. Det er vigtigt, at du kan nå at komme ind i en tilstand, hvor du kan give slip og slappe helt af. Det er roen, du kommer for at mærke og den, du skal tage med dig videre, når du forlader min briks. Både klangmassage, healing og massage virker i dybden og skal have lov at lande i dit system stille og roligt.

Det er også en mulighed at kombinere klangmassage eller massage med reiki. Da vil det være 90 min. på briksen.

60 min. klangmassage 600,-
60 min. reiki healing 600,-
60 min. beroligende massage 600,-
90 min. klangmassage/massage & reiki 900,-

Lige nu har jeg ikke mulighed for at invitere til klangmassage her hos mig. Her er ikke stille nok, og klangmassagen kræver stilhed. Derfor skal det foregå hjemme hos dig.

KLANGMEDITATION

Med mellemrum indbyder jeg til åbne klangmeditationer – typisk om aftenen som en skøn afslutning på dagen – men det er også muligt at booke et privat arrangement. Så hvis du kan samle en gruppe mennesker, kommer jeg gerne ud med mine spilleskåle og giver jer en smuk og rolig oplevelse.

Så saml vennerne og veninderne, kollegerne, naboerne, familien, mødregruppen, strikkeklubben – eller hvem det nu kan være. Jeg elsker at komme ud på den måde. Der sker noget magisk med energien, når det er en gruppe mennesker, der kender hinanden.

Prisen for 60 min. er 175,- pr. deltager.

I skal minimum være fem-seks stykker, og det er vigtigt, at rummet er stort nok til at alle kan ligge ned – og at det er i rolige omgivelser. Send mig en besked via kontaktformularen, hvis det har interesse!

SOM RINGE I VANDET

Vibrationerne fra klangskålene breder sig som ringe i vandet indeni. Vi består af ca. 70% vand, og når vibrationerne forplanter sig til væskerne i kroppen, masseres alle dine celler. Vibrationerne trænger ned i organer, bindevæv, muskler og knogler.

SÆRLIGT TILBUD TIL STRESSRAMTE

Rammes vi af stress i så alvorlig grad, at vi ikke længere kan passe vores arbejde eller fungere i vores dagligdag, er der ikke andre muligheder end at trække i nødbremsen. Kroppen har sendt et tydeligt signal om, at den har brug for ro.

At komme ned i kroppen og få den til at slappe af i det omfang, det nu er muligt, er helt afgørende for at komme ovenpå igen. Det er det afsæt, vi har brug for for at kunne arbejde med den dybere årsag til, at vi blev ramt af stress.

Derfor har jeg et særligt tilbud på KLANGMASSAGE eller BLID BERØRINGSMASSAGE til dig, der er havnet i den situation. Din første behandling koster 600,- og ønsker du at fortsætte, vil din samlede pris for tre gange være 1475,-

Klippekort

Der er klokkeklare fordele ved at lægge dig på min briks regelmæssigt, og derfor kan det godt betale sig at købe et klippekort. Både klangmassage og Reiki healing giver en skøn her-og-nu ro, som du kan nyde godt af et stykke tid. Det kan være alt, du behøver. Men hvis du ønsker en mere varig effekt, skal du unde dig selv at komme her med jævne mellemrum.

5 x 60 min. klangmassage 2000,-
5 x 60 min. reiki healing 2000,-
5 x 90 min. klang & reiki healing 2600,-

10 x 60 min. klangmassage & reiki 4250,-
10 x 60 min. Reiki healing 4250,-
10 x 90 min. klangmassage & reiki 5525,-