Klang & Reiki healing

Du ligger på min briks i minimum 60 minutter. Det er vigtigt, at du kan nå at komme ind i en tilstand, hvor du kan give slip og slappe helt af. Det er roen, du kommer for at mærke og den, du skal tage med dig videre, når du forlader min briks. Både klangmassage og Reiki healing virker i dybden og skal have lov at lande i dit system stille og roligt.

Det er også en mulighed at kombinere klangmassage med reiki. Da vil det være 90 min. på briksen.

60 min. klangmassage 600,-
60 min. reiki healing 600,-
90 min. klangmassage & reiki 900,-

BLID BERØRINGSMASSAGE

Denne blide berøringsteknik kalder på langsomhed. Du kan således vælge, om det skal være 1) langsomt eller 2) endnu mere langsomt. Eller sagt på en anden måde: 60 minutter eller 90 minutter – med ekstra god tid til at lade dig røre. 

60 minutter 600,-
90 minutter 900,-

Du er velkommen hos mig, men jeg kommer også meget gerne til dig, hvis du foretrækker at være i hjemlige omgivelser. Indenfor en rimelig afstand fra min base i Randers. Eller hvis du af den ene eller den anden grund ikke har mulighed for at komme hertil på egen hånd. 

KLANGMEDITATION

Mine klangmeditationer foregår hjemme hos dig eller et andet sted, som du vurderer er roligt nok til formålet.

Det varer 60 minutter og koster 150,- pr. person, der deltager. Minimumsantal er fem.

SÆRLIGT TILBUD TIL STRESSRAMTE

Rammes vi af stress i så alvorlig grad, at vi ikke længere kan passe vores arbejde eller fungere i vores dagligdag, er der ikke andre muligheder end at trække i nødbremsen. Kroppen har sendt et tydeligt signal om, at den har brug for ro.

At komme ned i kroppen og få den til at slappe af i det omfang, det nu er muligt, er helt afgørende for at komme ovenpå igen. Det er det afsæt, vi har brug for for at kunne arbejde med den dybere årsag til, at vi blev ramt af stress.

Derfor har jeg et særligt tilbud på KLANGMASSAGE eller BLID BERØRINGSMASSAGE til dig, der er havnet i den situation. Din første behandling koster 600,- og ønsker du at fortsætte, vil din samlede pris for tre gange være 1475,-

Klippekort

Der er klokkeklare fordele ved at lægge dig på min briks regelmæssigt, og derfor kan det godt betale sig at købe et klippekort. Både klangmassage og Reiki healing giver en skøn her-og-nu ro, som du kan nyde godt af et stykke tid. Det kan være alt, du behøver. Men hvis du ønsker en mere varig effekt, skal du unde dig selv at komme her med jævne mellemrum.

5 x 60 min. klangmassage 2000,-
5 x 60 min. reiki healing 2000,-
5 x 90 min. klang & reiki healing 2600,-

10 x 60 min. klangmassage & reiki 4250,-
10 x 60 min. Reiki healing 4250,-
10 x 90 min. klangmassage & reiki 5525,-